The Goddess Life: Play with your inner fire

LET OP GEWIJZIGDE DATA

Wat is dat nu het Godinnen leven? Daarmee gaan wij je kennis laten maken in het komende twee events op 7 oktober en 11 november 3 februari en 2 maart op de prachtige krachtplek in De Mariakapel Oudewater.

De locatie en het supportteam zorgen voor de veilige bedding en de magie. De verschillende gastworkshops dragen bij aan de beleving middels hun eigen expertise en bezorgen je twee zinnenprikkelende avonden aan de hand van de elementen vuur en water.

Ogenschijnlijk zijn zij misschien niet compatibel, maar goed gebalanceerd laten ze jouw innerlijk vuur ontvlammen en helpen zij jou met stoomkracht jouw leven vormgeven geïnspireerd door jouw innerlijke Godin.

Gedragen door de elementen, muziek en verbindende ceremonies komt uiteindelijk alles samen in de Goddess.

Koop jouw ticket hier.

Voor wie?

 • Zit je vast in een beklemmende situatie, een destructieve relatie, een vicieuze cirkel of in je eigen negatieve gedachtegang en houden gevoelens als schuld en schaamte je weg van de keuze voor jouw yoni-juicy leven?
 • Voel jij je uitgeblust, opgebrand en denk je regelmatig: waar ben IK in dit verhaal?
 • Voel jij jouw vuur wel heerlijk branden, maar heb je geen idee wie je bent en wat je ermee moet?
 • Of staat jouw bekken en hart al vol in de fik en wil je dit vuur in jou nog meer gaan belichamen om zo jouw meest Godinnelijke leven te manifesteren?

  In mijn aankomende Goddess Life event gaan wij jouw innerlijk vuur weer aansteken.

   

  Dit is het gedachtegoed waar de song Goddess uit voortkomt.

  Met het lezen van de tekst: God had een vrouw… begon het Godin verhaal.

  Ik schreef in nog geen twee weken vanuit mijn innerlijk vuur en een oude herinnering het boek ‘Ik ben een Godin. Jij ook.’ Daarna kwam de songtekst door tijdens een rondje hardlopen en de rest kunnen jullie nu in beeld en geluid zelf zien.

  Ondertussen ontvouwde mijn eigen pad zich ook steeds meer vanuit dit innerlijk vuur en ik heb dit ‘The Goddess Life’ genoemd met natuurlijk De Godin centraal.

  ‘De Godin is een magisch lichtwezen. Krachtig. Niet lieflijk zoals we denken dat het vrouwelijke zich toont, maar vurig, als de levengevende en tegelijkertijd verwoestende levenskracht. De Godin is schepper en vernietiger ineen. Zij heeft het vuur van leven en dood.

  Er zijn vele Godinnen in de geschiedenis die ons laten zien hoe te herrijzen als een feniks. Krachtig, geaard, rechtvaardig, vol mededogen en compassie, en strijdbaar: met gebalde vuist, een hart overstromend met onvoorwaardelijke liefde, ogen die de diepte van de ziel blootgeven, om erin te verzachten, te verbinden en thuis te komen. Terwijl zij ook vuurspuwend dat wat niet het hoogste bewustzijn dient, kan verwoesten, omdat alleen dan het ware leven kan voortbestaan.’

  Uit ‘Ik ben een Godin. Jij ook.’

  Wil jij ‘the Goddess life’ leven,
  dan geldt ‘the only way out is in.’

  Dus gaan we eerst naar binnen om jouw vuur weer aan te steken met handvatten voor het creëren van een veilige bedding voor dit vuur in jezelf. Het vrouwelijk vuur is namelijk niet alleen een naar binnen gerichte energie. Het is niet enkel in de lotushouding zen zitten te zijn, het is zoveel meer. Het is ook scheppend, creatief en krachtig. Het vraagt dus ook om voeding, beweging en ruimte. Zonder dat kan het wild om zich heen slaan.

  En dat is precies waarom vele vrouwen zo bang voor hun innerlijk vuur zijn. Ze zijn bang dat het een spoor van vernieling achter zich laat als ze het laten stromen.

  Uit angst voor de gevolgen in de externe wereld van dit vuur, trachten ze het te blussen, ze drogen daardoor uit, dan wel brandt het vuur hen van binnen op. Het is tijd om dit verhaal te transformeren. Het dient ons niet meer, want ofwel zijn wij letterlijk op de brandstapel belandt, dan wel worden we verteerd door ons eigen vuur.

  Je innerlijk vuur belichamen vraagt echter om het meesterschap over onszelf krijgen. We mogen ons vrouwelijk vuur, dat ook Maria Magdalena is, de kundalini-energie van onvoorwaardelijke liefde, haar plek teruggeven in onszelf en in onze maatschappij. Zo verlichten we niet alleen onszelf tot Godin, ook brengen wij de nieuwe wereld. Omdat materie bewustzijn volgt, en onze hartfrequentie goud straalt.

   

  ‘The Goddess life’ gaat voor mij over schaamteloos jezelf zijn én jezelf laten zien vanuit je innerlijk vuur.

  Unapologetically being you.

  Wat begint bij het aansteken van je eigen vuur en ermee leren dansen. Voorbij de angst, voorbij schuld, schaamte en alles dat je al zo lang tegenhoudt om je meest joyfull yoni-juicy leven te leiden.

  Dat waakvlammetje dat zich al zo lang klein houdt, mag weer gaan ontvlammen.

  De keuze is aan jou?

  Wie ben je en wie wil je zijn?

  Nu, meer dan ooit, is het de tijd om te kiezen.

  Er zijn legio verhalen over Godinnen terug te vinden, allen met hun eigen unieke identiteit. Er is dan ook geen één soort Godin. Alleen jij bepaalt wie jij bent en hoe jij je zelf tot expressie wil brengen..

  Wil jij leven vanuit je vrouwelijk vuur en je inner Goddess?

  Ga dan mee op deze onvergetelijke vurige reis waarin we gaan dansen met ons (innerlijk) vuur.

  Wat kun je onder meer verwachten op deze dagen?

  Prachtige verbindende ceremonies

  Vuurdans workshop

  Ancestor ceremonie

  Drumsessie en zang & dans

  Zintuigelijke ontdekkingsreis

  Sensual dance workshop

  Bodypaint (niet volledig en naakt, puur wat je zelf wil)

  Ownership ceremonie

  En natuurlijk veel dansen onder leiding van DJ Andyo , de song Goddess en samen spelen met ons innerlijk vuur.

  Het event is voor vrouwen only, in het team zitten wel mogelijk enkele mannen ter support, ook zij zorgen voor de veilige bedding.

  Eveline van Dongen

  ‘Zij is de woordvoerder van het gouden midden.’

  Dat is misschien wel de beste omschrijving die ik vaak krijg. Ik ben jurist, auteur, spreker, priester en coach. Ik geloof dat de weg naar binnen de transformatie is die eenieder, zeker in de huidige tijd, mag doormaken: vanuit het angstveld naar het hartsveld. Met liefde wijs ik de weg naar het licht in onszelf. Zodat we vanuit het gouden midden, vanuit innerlijke autoriteit, ons kunnen verbinden met elkaar en het leven.

  Dit doe ik middels mijn artikelen, boeken en mijn lezingen, en als lichtwijzer van de Lichtkerk. Met mijn kraakheldere analyses en liefdevolle visie op bewustwordingsprocessen, opent ik ogen en vooral harten. Mijn gepassioneerde stukken worden op social media vele duizenden keren gedeeld en zijn een baken van licht voor tienduizenden lezers.

  Ik geloof dat de pen krachtiger is dan het zwaard en zijn sporen achterlaat tot in de eeuwigheid. We zijn wat we geloven. Onze werkelijkheid creëren we zelf. Daarom wil ik de juiste verhalen in het licht zetten. Zodat we gaan ontdekken wie we werkelijk zijn en we samen vanuit hervonden normen en waarden de nieuwe wereld kunnen gaan vormgeven. Ik geloof in het verhaal van de wingmakers dat kunst de weg naar binnen verlicht. Vandaar dat ik mezelf vooral een taalkunstenaar noem.

  Op mijn site vind je meer over mijn boeken, diensten en de weg uit de matrix.

  The only way out, is in.

  Ik reis met liefde met je mee op dit pad. Wil je een 1 op 1 coachingtraject, neem dan contact met mij op voor een afstemmingsgesprek.

  Liefs, Eveline