Ik zag onlangs een vraag onder mijn podcast Wijsdom met Sanae Orchi staan, waarbij iemand vroeg wat ik bedoelde met we gaan naar het watertijdperk. Nu hou ik ervan als men vragen gaat stellen naar aanleiding van wat ik zeg. Niet alleen omdat we slechts samen tot de kern kunnen komen, ook houdt het mij scherp in het duidelijk formuleren van mijn boodschap.

Ik ben namelijk geen astrologe ofzo. Ik heb niet zo veel met de stand van de planeten, of beter gezegd ik weet niet zo veel van alles daarom heen. Ik bedoelde dan ook niet het watertijdperk gekoppeld aan onze sterrenbeelden of iets dergelijks, maar over het bewustzijn dat wij zijn als water.

Met andere woorden: we gaan de Bronconnectie weer verder versterken, ervaren en belichamen.

Wij zijn als water, we zijn opgebouwd uit water, en water is daarbij ook de drager van de universele wijsheid. Het heeft een zelfhelend vermogen en is de bron van ons bestaan. We gaan ons hier op diepere lagen weer mee verbinden.

Ik gaf laatst een behandeling en werd me ineens gewaar hoeveel zwaarte ik voelde toen ik onbewust verbond met de bloedstroom. Toen ik me echter ging verbinden met het water in die persoon, zag ik binnen no time een beeld van stromend water en de zon die doorbrak. Ook in de ander voelde ik dat alles vanaf dat moment weer ging stromen.

Het was voor mij overduidelijk dat verbinden met bloed discutabel is, denk aan bloedofferen, bloeddrinken, en bloedsturen. Volg het bloed en je komt bij een duistere poel. Ik schrijf er ook over in mijn boeken, zeker in ‘De kus van de baarmoeder’ komt dit terug als het gaat om het bloeden van vrouwen. Het lijkt vooral een lijdensweg te zijn, die ons is opgelegd.

Water daarentegen is helend: wij zijn the holy water zelf.

Zo binnen zo buiten, zo boven zo onder. Het cerebrale vloeistof is the holy water binnen, het water in onze bloedbaan en lichaam is the holy water buiten. Hoe zuiverder ons water, hoe minder vertroebeling in ons bloed en hoe meer we blauw bloed krijgen.

We mogen ons innerlijk water zuiveren door onze geestelijke verlichting en onvoorwaardelijke (zelf) liefde. Als we onze geest bevrijden van de wurggreep van onze gedachten en in ons hart onze vrijheid vinden, bereiken we het eeuwige leven. Dan worden we opgestegen meesters.

We kunnen dit water in onszelf dus sturen met onze gedachten.

Vergiftig je het door negatieve gedachten, ondermijnende overtuigingen en niet-ondersteunende verhalen? Of vertel je jezelf verhalen over liefde en licht? Jouw keuze bepaalt of je blijft rondwroeten in een modderpoel of dat je leeft vanuit de connectie met de Bron, in overvloed, joy en flow.

Mocht jij nu ook vragen hebben en die persoonlijk willen stellen, als je nu mijn boek ‘De kus van de baarmoeder’ in preorder bestelt, dan heb ik iets leuks. Begin juli heb ik namelijk een live Q&A voor jou mid Nederland, exacte locatie, tijdstip ed wordt nader bekendgemaakt.

Liefs, Eveline