Het Godinnen leven

De weg naar je innerlijke Godin is een ontdekkingsreis vol zinnenprikkelende ervaringen, verrassende wendingen en heerlijke epiphany’s die je hart zullen verwarmen, je ziel zullen verlichten en je bekken in vuur en vlam zullen steken.

Ik wil je uitnodigingen je op dit pad te laten (ver)leiden door de Godin en je eigen sparkle te ontdekken. We komen allemaal van dezelfde vonk, maar ieder vuur brandt anders. Vind jouw vonk en laat je vuur oplaaien om nooit meer te laten doven.

Haar stem is jouw heartbeat, jij mag nu op de drum slaan.

Liefs, Eveline

Goddess

Het nummer Goddess kwam tot mij als een zachte fluistering in de nacht. Ik hoorde haar woorden en kon ze niet meer negeren. Samen met Loes Swinkels ontstond er een bezield lied over het vrouwelijk vuur: de Godin.

We delen haar met liefde.

Zij herinnert ons aan wie we zijn.

Zij is de stem van ons hart.

Ik ben een Godin

Jij ook

 

“You don’t need the spotlight. You are the light.”

Het Godinnen afstemboek

Je bent de schrijver van je eigen levensverhaal. Woorden hebben net als gedachten een enorme manifestatiekracht. Ieder verhaal dat je over jezelf schrijft verankerd zich in de materie. Je bent wat je gelooft. Daarom dit afstemboek, zodat jij de vragen in het boek ‘Ik ben een Godin. Jij ook’ nog meer voor je kan laten werken.

 

Via deze link kun je het invulbare werkboek downloaden.

Godinnen community

In het kader van ‘share your story, it will inspire others and liberate you’ heb ik een Facebookgroep ‘Stap in het Godinnen leven’ opgericht, omdat ik geloof in elkaar burlesk aanmoedigen, in een veilige liefdevolle omgeving kun jij je Godinnelijk voelen gaan oefenen. Wij juichen voor iedere stap die je maakt.

Je kan je hier aanmelden voor deze groep.

 

Binnenkort meer Godinnelijke inspiratie.

Eveline van Dongen

‘Zij is de woordvoerder van het gouden midden.’

Dat is misschien wel de beste omschrijving die ik vaak krijg. Ik ben jurist, auteur, spreker, priester en coach. Ik geloof dat de weg naar binnen de transformatie is die eenieder, zeker in de huidige tijd, mag doormaken: vanuit het angstveld naar het hartsveld. Met liefde wijs ik de weg naar het licht in onszelf. Zodat we vanuit het gouden midden, vanuit innerlijke autoriteit, ons kunnen verbinden met elkaar en het leven.

Dit doe ik middels mijn artikelen, boeken en mijn lezingen, en als lichtwijzer van de Lichtkerk. Met mijn kraakheldere analyses en liefdevolle visie op bewustwordingsprocessen, opent ik ogen en vooral harten. Mijn gepassioneerde stukken worden op social media vele duizenden keren gedeeld en zijn een baken van licht voor tienduizenden lezers.

Ik geloof dat de pen krachtiger is dan het zwaard en zijn sporen achterlaat tot in de eeuwigheid. We zijn wat we geloven. Onze werkelijkheid creƫren we zelf. Daarom wil ik de juiste verhalen in het licht zetten. Zodat we gaan ontdekken wie we werkelijk zijn en we samen vanuit hervonden normen en waarden de nieuwe wereld kunnen gaan vormgeven. Ik geloof in het verhaal van de wingmakers dat kunst de weg naar binnen verlicht. Vandaar dat ik mezelf vooral een taalkunstenaar noem.

Op mijn site vind je meer over mijn boeken, diensten en de weg uit de matrix.

The only way out, is in.

Ik reis met liefde met je mee op dit pad. Wil je een 1 op 1 coachingtraject, neem dan contact met mij op voor een afstemmingsgesprek.

Liefs, Eveline