Tijdens de afsluiting zaterdag van het ongelooflijke waardevolle en juicy Mastermind jaar met Christine Pannebakker (ja dat mag ook gezegd worden, ere wie ere toekomt) kregen we vier vragen, waarbij de laatste vraag was:

Hoe integreer ik alles dat ik heb ervaren binnen 48 uur in mijn (schrijvers)leven.

Los van dat ik al jaren geloof dat je dromen met alleen in de zen-houding zitten niet werkelijkheid worden en je dus ook echt gerichte actie moet ondernemen, werd me nu ook duidelijk dat die actie niet te lang op zich moet laten wachten. Anders neemt het leven je leven weer over en stuur je verder op de automatische piloot in plaats van op je innerlijk kompas. En dat is eeuwig zonde voor je eigen potentie en dat van het werkelijke leven.

De dag begon met een kaart waarop stond: don’t feel quilty doing what’s good for you.

Diegenen die me wat beter kennen, weten ondertussen dat ik schuld, schaamte en alle negatieve overtuigingen al zoveel mogelijk naast me heb neergelegd en me echt laat leiden door wat mij joy geeft. Ook als die weg over hobbels en uitdagingen gaat. Volg je hart en je ziel komt tot leven schreef ik laatst al. Zo voelt dat voor mij echt. Het pad naar zelf-liefde is dan ook vooral de weg naar de liefde voor je zelf, oftewel: je ziel. Weten wie je bent en iedere keer weer volledig, schaamteloos, zonder schuldgevoelens, ongegeneerd kiezen voor het pad van je ziel.

Belichamen van het licht is zoveel vreugde voor het ZIJN uitstralen dat het aanstekelijk werkt.

Ik probeer ook echt te leven vanuit liefde en licht. Gek genoeg kun je daar niet echt iets over zeggen. Ik kan niet toelichten wat dat nu betekent en inhoudt. Want elk woord dat je eraan wijdt, leidt weer af van de werkelijkheid. Het licht belichamen is iets wat je doet. Iedere dag, iedere keer, ieder moment. Je kiest ervoor door het te doen. Congruent te zijn.

Put your put your money where your mouth is.

En precies daarin zit voor mij nog een stukje meer mogen omarmen van wie ik ben en wat ik doe. En vooral wat ik voor jou kan doen. In het volledig ownen van mijn bestaansrecht als schrijver. Mijn hele leven heb ik namelijk te horen gekregen dat ik met liefde en idealisme geen droog brood kon verdienen. Niet alleen moest ik mij afvragen wie er op zat te wachten, ook was het maar de vraag of iemand er dan voor zou willen betalen. Daarnaast was ik een van de zovelen, dus de kans was klein dat ik ooit zou doorbreken.

Je succes is zo groot als jij kunt falen.

In de afgelopen weken schreef ik het manuscript van mijn nieuwe boek ‘De kus in de baarmoeder’. Wederom schreef ik dit in een flow en alignment die echt bizar was. Het herinnerde me eraan dat als je doet waar je van houdt, als je afstemt op het pad van je ziel, de weg zich voor je opent. En dat dit enkel kan als je je volledig durft over te geven aan het compleet mislukken van je missie. Omdat als je alle kaders los durft te laten, het echt mooier kan worden, dan jij had kunnen bedenken. En dat werd het. Dat weet ik zeker.

Ik hou namelijk van wat ik doe. Mijn ziel kan en wil niets anders.

Mijn boeken zijn mijn geesteskinderen, ik koester ze, geef ze al mijn liefde en draag ze net zolang in mij tot ze het levenslicht mogen zien en de wereld mogen gaan verlichten. Ik werk met de beste schrijfcoach van Nederland, de meest vakkundige eindredactrice en heb geboft met de vormgever en drukkerij. De boeken die ik schrijf zijn niet zomaar romans, het zijn ‘stories from beyond’ zoals ik ze het liefste noem, verhalen vanuit het collectief universeel veld die wijzen naar het licht en je verbinden met de Bron in jou. Ze zijn gebaseerd op jarenlang onderzoek ‘down the rabbithole’ en ‘in the wormhole’.

Verhalen zijn een spiegel van het leven.

Ik ben in de donkerste gaten gedoken, heb mezelf erin verloren en ben er weer uitgeklauterd. Mijn boeken zijn naslagwerken van het leven in vele dimensies en helpen de lezer om vanuit het gouden midden, vanuit innerlijke autoriteit, de schrijver van zijn eigen levensverhaal te worden. We vertellen onszelf en elkaar dagelijks verhalen. Ze reflecteren ons bewustzijn en laten ons groeien in onze persoonlijke ontwikkeling. Ze zijn helend, raken onze emoties en nemen ons mee op een innerlijke reis. Bovenal verbinden verhalen ons met onszelf, elkaar en de wereld om ons heen.

Het wordt tijd dat we de juiste gaan vertellen.

Wat je gelooft, bepaalt je werkelijkheid. De ware boodschap van wie we werkelijk zijn is verscholen geraakt achter sluiers van mist. Met mijn boeken wil ik deze mist laten verdwijnen. Deze mist is echter geen duisternis. Het licht is nooit weg geweest. Er zit slechts een dimmer op die zorgt voor meer of minder licht. We hebben het zelf gedaan. De uitnodiging is dan ook om ons licht te herinneren, te verankeren en weer te gaan belichamen.

Ieder boek van mij schijnt licht op dit gouden pad van je ziel en neemt je mee op de weg naar binnen om er vol joy weer uit te komen.

De verhalen wijzen naar het licht in onszelf. Ze wijzen naar de weg naar binnen die leidt tot geestelijke ver-lichting, innerlijke autoriteit en een leven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Als je je ogen opent zie je de wereld, als je je hart opent zie je het leven. Mijn boeken helpen je je hart te openen, zodat je wie je bent en het ware leven kunt omarmen vol vreugde. Want dat is waarom we hier zijn. Om volledig te leven in liefde, harmonie, licht, joy en overvloed. Geloof je dat dit niet zo simpel is, lees dan vooral mijn boeken. Ik ben er in elk geval heel trots op en krijg super goede recensies. Ze zijn echt goed. En ook dat mag wel eens gezegd worden. Zeker door me-zelf.

Want in the end gaat het vooral om dat je zelf blij wordt van wat je doet.

Je kunt ze bestellen bij iedere boekhandel of via mij website. Altijd zonder verzendkosten en als je wilt signeer ik ze voor je.

 

Liefs, Eveline