Boeken

Nulla tempus sollicitudin dui, ut vehicula lacus porta vel duis urna ligula luctus at feugiat a lacinia ut sem.

Nulla tempus sollicitudin dui, ut vehicula lacus porta vel. Duis urna ligula, luctus at feugiat a lacinia ut sem. Quisque sit amet ipsum ac odio malesuada convallis.

De Buine Hoed

De bruine hoed is een spirituele roman die je bevrijdt uit de matrix. Met verwijzing naar de ware betekenis van het verhaal van Jezus Christus wijst De bruine hoed je de weg van emotionele onvolwassenheid en afhankelijkheid naar vrijheid en innerlijke autoriteit. Die weg gaat via het doorbreken van het glazen plafond van je eigen geloofsovertuigingen naar het schrijven van je eigen levensverhaal. Want wat je ziet, is afhankelijk van wat je gelooft. Zodra je dat wat je gelooft los kunt laten, kun je zijn wie je altijd al was.

De Magische Wereld

De magische wereld Deze helende verhalenbundel voor je (innerlijk) kind voor meer zelfvertrouwen en eigenwaarde bevat zeven verhalen voor elke dag van de week. Er worden zeven thema’s behandeld, gekoppeld aan verschillende problemen, emoties en gedachten waardoor kinderen kunnen vastlopen. Door tussentijdse reflectie opdrachten en bijbehorende (voor)leesinstructies krijgen de verhalen een extra verdieping en werken ze als assertiviteitstraining die je samen met je kind kunt doen. Deze helende verhalen gaan jouw kind terug in contact brengen met zichzelf en met zijn hart. Zodat hij weer vol vertrouwen vanuit liefde en in zijn ik-kracht stappen kan gaan zetten naar geluk. Door herhaling van de verhalen en reflectie heb je binnen een week een ander kind en in een maand een kind met meer zelfvertrouwen en eigenwaarde en meer liefde en verbinding in het gezin.

Eva is lief

Eva is lief is een spirituele roman, die je bevrijdt uit de wurgreep van schuld, op zowel individueel, maatschappelijk als zielsniveau. Aan de hand van drie verschillende verhaallijnen ontdek je de verborgen boodschap van het verhaal van Adam en Eva. Die weg gaat via de donkere krochten van de ziel, door de duistere kelders van de samenleving en langs de zwarte verhalen uit de geschiedenis. Vanuit een vrije val ontstaat er ruimte voor innerlijke autoriteit en vrijheid. Wanneer Eva, de koning en de ziel het oudste, meeste weggemoffelde verhaal aan het licht hebben gebracht, worden zij de koning van hun eigen koninkrijk en brengen zij de hemel op Aarde.

De kracht in elke vrouw

De Kracht in elke Vrouw Een inspiratiebundel voor en door vrouwen Eén van de grootste kracht van vrouwen is het delen van ervaringen, gevoelens en inzichten. Vroeger kwamen vrouwen op dagelijkse basis samen om elkaar te steunen, te inspireren en hun wijsheid te delen. Tegenwoordig wordt juist in moeilijke tijden nog wel eens vergeten wat de toegevoegde waarde hiervan is. Veel vrouwenklachten en vrouwenproblemen ontstaan doordat veel vrouwen te ver van hun vrouwelijke natuur leven. Ze zijn vergeten wat ze waard zijn, hoeveel innerlijke kracht ze bezitten en vooral hoe ze in balans kunnen leven. Door het volgen van je vrouwelijke natuur kun je het contact met jezelf, je eigenwaarde en zelfvertrouwen herstellen. Dan kun je vanuit innerlijke chaos terugkeren naar onvoorwaardelijke liefde en innerlijke kracht. Om vervolgens vanuit innerlijke vrijheid, in liefde en kracht te kiezen voor uiterlijke vrijheid. Deze inspiratiebundel met levensverhalen, inzichten en wijsheden en de aanvullende informatie over De Nieuwe Balans, de visie van Eveline van Dongen over bewust leven vanuit je hart, ondersteunt vrouwen op hun levenspad en helpt hen te leven vanuit hun vrouwelijke natuur.

Heimwee in je hart

eimwee in je hart’ met deze titel introduceert de auteur Eveline van Dongen een praktische toepassing van oeroude wijsheden gericht op het horen en vervullen van de roep van de ziel, de wens van het hart.

Het boek gaat over pure, zuivere, allesomvattende liefde. De wegen ernaar toe en de wegen ervan af. Leven vanuit je hart betekent leven vanuit een liefdevolle, zuivere en oprechte staat van bewustzijn. Zonder jezelf te verloochenen, zonder jezelf te verliezen en vooral zonder de verbinding met onvoorwaardelijke liefde te verbreken.

Het betekent leven in liefde en kracht. Door zelfbewustzijn en zelfinzicht, door te luisteren naar de signalen van jouw lichaam en leven kun je het contact met jezelf herstellen. Als je luistert naar je hart dan zal de weg naar jouw geluk, naar gezondheid en balans worden verlicht door pure, zuivere, allesomvattende liefde! Deze liefde vind je eerst en vooral in jezelf. Dit boek helpt je dit contact met deze liefde te hervinden en dan gaat de rest vanzelf!

Eveline van Dongen schrijft al van jongs af aan verhalen en gedichten. Ook tijdens haar rechtenstudie en in haar werk als jurist en coach kwamen haar schrijfvaardigheden goed van pas. De laatste paar jaar heeft zij intensief columns en artikelen geschreven voor diverse vrouwenwebsites. Tevens heeft zij ondersteuning geboden aan een aantal vrouwenworkshops. Het unieke van Eveline van Dongen is dat zij door haar scherp analytische en open visie als geen ander de vertaalslag kan maken van spiritualiteit naar het dagelijks leven.

“Eveline van Dongen schrijft vanuit een warm en verlicht hart. Haar woorden omarmen je en nemen je mee op ontdekkingreis. Een feest der herkenning. Het leest lichtvoetig en toch komt het duidelijk binnen. Wat een verademing. Ik ben overtuigd dat veel mensen er bijzonder blij mee zullen zijn. Het is een wijs boek.” Hessel H.

Mijn weg naar de top

Dit aangrijpende en inspirerende boek geeft buitenstaanders door openheid en inzicht een kijkje in de belevingswereld van iemand met psychische problemen en in de wereld van de geestelijke gezondheidszorg. Met als doel niet alleen begrip te creëren, maar ook te laten zien dat er hoop is en dat het mogelijk is om terug in je kracht te komen, als je maar leeft vanuit je hart.

Gratis

De gids naar licht en liefde

Deze lichtbundel voor volwassenen helpt eenieder om in verbinding te blijven met zijn innerlijk kompas. Het omvat negen korte helende verhalen over leven vanuit je hart en afstemmen op jouw unieke weg, waardoor je in hevige stormen, over hobbelige paden, maar ook in stille, diepe wateren altijd je weg zal kunnen vinden.

Het grote ontwaken

Er is vaak een crisis nodig om iemand wakker te schudden. Er is een wereldwijde crisis nodig om een hele bevolking in beweging te brengen. De corona crisis is er zo één. De strijd om ons bewustzijn is in alle hevigheid aan de gang. We hebben nu de kans om voorbij de sluiers van angst te bewegen naar een wereld in liefde, eenheid en verbinding. De keuze is aan jou.

Kinderboeken

Engeltje

Deze bijzondere assertiviteitstraining in de vorm van een helend verhaal leert jouw kind op unieke wijze wat leven vanuit je hart betekent en vooral hoe dit toe te passen. Engeltje is een bijzonder avontuur over een meisje dat, nadat ze van de fee Lieve een belangrijke opdracht krijgt, samen met een vliegend paard op zoek gaat naar de schat en de hele wereld rondreist. Onderweg moet zij drie andere kinderen in contact brengen met de magische wereld van de elfjes. Als Engeltje dat lukt krijgt zij de magische schat die haar voor altijd geluk zal brengen.

De magische wereld

Deze assertiviteitstraining voor je (innerlijk) kind brengt meer zelfvertrouwen en eigenwaarde voor je kind en meer liefde en verbinding in het gezin. De helende verhalenbundel bevat zeven verhalen voor elke dag van de week. Ze behandelen zeven thema’s gekoppeld aan problemen, emoties en gedachten waarin kinderen kunnen vastlopen. Door herhaling van de verhalen en reflectie heb je binnen een week een ander kind en in een maand een kind met meer zelfvertrouwen en eigenwaarde en meer liefde en verbinding in het gezin.

Online wereld

Deze online wereld omvat helende verhalen voor het (innerlijk) kind, verhalen over dromen waarmaken, over leven vanuit je hart, verhalen om kinderen te helpen op moeilijke momenten en verhalen om kinderen te helpen de wereld en zichzelf beter te begrijpen. Met als doel meer liefde, verbinding en harmonie in jullie (gezins)leven. Er zijn vier volledige series van 6-8 helende verhalen over leven vanuit je hart, een diversiteit aan ingesproken verhalen en video’s met op de achtergrond de helende fluitmuziek van Michael Telapary, diverse schattenjachten en speciale themaverhalen voor wie nog meer verbinding en avontuur wil in het gezinsleven. Een overzichtelijke plek waar je zelf als ouder of kind kunt uitkiezen wat je wilt lezen, luisteren, bekijken of doen.

Gratis

De vlucht over het bos

Deze korte assertiviteitstraining leert jou en je kind dat liefdevol communiceren begint bij de verbinding met je hart, met jezelf. Door de vlucht over het bos ontdekt JK de draak waardoor ruzies kunnen ontstaan en waarom het zo ontzettend moeilijk is om echt naar elkaar te luisteren en met elkaar te praten. Hij ontdekt dat stil worden en je negatieve gedachten en emoties loslaten het begin is van echt communiceren met elkaar.